-->

[TERHAD] Nikmati Kelazatan KFC Zinger Surf ‘N’ Turf Burger Dengan Kombinasi Yang Memukau!

Sekarang ni, banyak trend sosial media hacks makanan. Pelbagai jenis makanan digabungkan dan dihasilkan sebagai satu menu baru yang perlu dicuba. Kami pun dah try buat macam tu, end up memang sedap! 

Kadang-kadang bila digabungkan dengan sesuatu yang berbeza, ia memberi cita rasa yang baru. Ia memberi keunikan serta pilihan baru dan juga menambah kelazatan makanan. Contohnya, macam KFC.

Korang tahu tak yang KFC pun join the trend tau. Siap hasilkan resipi baru yang lazat!

Kali ini, dengar cerita KFC menggabungkan elemen darat dan laut dalam satu hidangan. Agak-agak korang macam mana tu?  Nak tahu lebih lagi mengenai menu baru KFC?  Let’s find out ~

Kombinasi Yang Memukau, Rasa Seperti Di Tepi Pantai! 

Wah! KFC kini memperkenalkan menu baru iaitu KFC Zinger Surf ‘N’ Turf Burger. Kombinasi yang menarik antara Zinger dan juga donut udang yang menjadikan pilihan terbaru buat pelanggan KFC. Gabungan yang sempurna untuk alunan kelazatan KFC.

KFC Zinger Surf ‘N’ Turf Burger ini dihidangkan bersama roti ban bijan yang dibakar sempurna, salad segar, filet Zinger, donut udang yang digoreng sehingga keemasan dan disempurnakan dengan sos mayonis bawang putih. Pergh, memang sedap sehingga menjilat jari! 

Kalau korang yang ingin kan vibes seperti berada di pantai, kami suggest korang untuk cuba dan rasai kombinasi yang mempersonakan pada Zinger Surf ‘N’ Turf Burger. 

Korang boleh dapatkan KFC Zinger Surf ‘N’ Turf Burger secara A la carte dan juga set. Pelbagai set kombo yang korang boleh pilih. Antaranya: 

 1. Set Combo
 • Zinger Surf ‘N’ Turf 
 • 1 Fries (M)
 • 1 minuman berkarbonat (M)
 1. Box Meal 
 • Zinger Surf ‘N’ Turf
 • 1 ketul ayam goreng KFC (O.R atau H.S)
 • 1 kentang putar (4oz)
 • 1 coleslaw (4oz) 
 • 1 minuman berkarbonat (M)
 1. Buddy Meal 
 • 2 Zinger Surf ‘N’ Turf 
 • 2 ketul ayam goreng (O.R atau H.S)
 • 1 Cheezy Wedges (L) 

*Produk dan kombo mungkin berbeza mengikut lokasi

Nikmati Keenakan Zinger Surf ‘N’ Turf Burger, Hanya Di KFC!

Untuk waktu terhad, jangan lepaskan peluang korang untuk rasai kelazatan Zinger Surf ‘N’ Turf Burger ni tau. Nikmati menu baru KFC secara dine-in dengan membuat pesanan secara imbas pesan di cawangan KFC

Nak lagi mudah? Korang download aplikasi KFC di Play store dan App store secara percuma, pesan melalui aplikasi untuk penghantaran atau ambil sendiri. Bukan tu je, nikmati pelbagai tawaran menarik serta menu lain yang boleh korang rasai. 

Untuk maklumat lanjut berkaitan KFC, layari laman web rasmi KFC, ikuti laman sosial rasmi KFC di Facebook dan Instagram.

The post [TERHAD] Nikmati Kelazatan KFC Zinger Surf ‘N’ Turf Burger Dengan Kombinasi Yang Memukau! appeared first on The Reporter.


LihatTutupKomentar