-->

“Kata anak trauma.. Bila ditanya pasal bilik Aurora..” Tak sangka ini Reaksi Diana Danielle buat Wartawan terkedu..Bermula dengan ‘drama’ membawa jambangan bunga dan cincin perkahwinan ke mahkamah sampailah isu petik cili rumah jiran, kemelut membabitkan rumah tangga Diana Danielle dan Farid Kamil seakan makin serius. Hari ini, kedua-duanya bertemu dalam prosiding kedua bertempat di Mahkamah Tinggi Syariah, Shah Alam.

Nampaknya Farid datang dengan tangan kosong… Tiada lagi jambangan bunga dan cincin? Kali ini, pelakon filem tagenda Budak Setan’ ini hadir dengan tangan kosong tanpa membawa apa-apa seperti 28 Mac lalu.

Susulan isu Farid Kamil dan Diana Daniella, menurut farid , kes hari ini berjalan lancar dan ada sinar untuk pendamaian. Farid turut berkongsi, dia bakal berjumpa dengan anak keduanya iaitu, Aurora tidak lama lagi dan berusaha sebaik yang mungkin.

Sementara itu, Farid juga enggan mengulas tentang bilik yang dikatakan tidak sesuai untuk kanak kanak masuk seperti yang ditulis Diana Danielle di Instagram Story beberapa hari yang lepas. Nampaknya Farid Kamil begitu positif dengan keputusan pada hari ini.

Sementara Diana yang sudah tiba dahulu menunjukkan senyuman terukir di wajahnya. Namun Farid sempat menyuarakan harapan semoga dirinya mendapat keadilan dalam prosiding isu hak penjagaan 2 anaknya.

Saya tak pernah berhenti berdoa & berusaha mencari di mana anak & isteri saya berada. Tiada istilah siapa kalah atau siapa menang, kedua-duanya nampak Iebih tenang saat keluar dari bilik sidang kerana mahu yang terbaik untuk Aurora dan Muhammad.

Ditanyakan tentang isu bilik Farid yang dikatakan menjadi tempat Aurora dihukum, aktres cantik ini hanya berdiam dan terus masuk ke kereta. Farid sayangkan Diana dan anak-anak.

Nampaknya kedua-dua belch pihak seperti mencapai kata putus, harapan diana juga agar isu ini bertemu jalan penyelesaian. Diana juga memohan agar orang ramai mendoakan dia.

Disamping itu, apabila ditanya tentang keadaan Aurora, Diana mahu menjaga privasi anak keduanya itu dengan tidak berkongsi tentang keadaannya dengan lebih terperinci. Diana Danielle turut enggan mengulas dengan lebih lanjut tentang bilik yang diperkatakan. Diana juga menyerahkan segala pertanyaan kepada peguamnya.

Jalan komunikasi menerusi telefon bimbit telah disekat, namun Farid berkata dia tidak akan berhenti menjejaki keberadaan sebenar keluarganya. Bahkan dia dan peguamnya kini sedang dalam proses perbincangan untuk kembali (pendamaian) kepada Diana sekali gus menjadi satu keluarga seperti dahulu.

Sumber : lg hlive dan klsah dunla
LihatTutupKomentar