-->

Bisnes rugi jutaan ringgit, View Chin kembali ke #tangga officeSebelum ini media sosial heboh dengan pendedahan influencer TikTok menjalinkan hubungan dengan pekerjanya sendiri sehingga menjahanamkan rumah tangganya. 


Dalam satu temubual eksklusif bersama media, View Chin mengakui pendedahan bekas isterinya, Shermine, telah menyebabkan perniagaannya mengalami kemerosotan tinggi membabitkan jutaan ringgit. 


Ini kerana pihaknya terpaksa menghentikan operasi perniagaan dan ada pihak memutuskan untuk berhenti bekerjasama dengannya. 


Semalam, View Chin memuat naik klip video pendek di Instastory yang menunjukkan dia kembali ke pejabat dengan kapsyen "Rasa lama tak balik office", berserta tanda pagar #Tangga. 


22 April lalu, View Chin juga memuat naik gambar dirinya berada di tangga. "Hari raya pertama, korang makan apa? #tangga #warna," seolah-olah sudah sebati dengan sindiran netizen sebelum ini. 


Semalam, Amirah Aqilah juga memuat naik video lama yang memaparkan dirinya sedang menjadi host semasa bertugas dengan muzik latar berkaitan dengan 'kenangan'. 


Amirah atau lebih dikenali sebagai Mira, dipercayai rindu pada saat-saat dia mengenali siaran langsung. 


Sumber: IG View Chin, MiraLihatTutupKomentar