-->

Diana Danielle fail permohonan cerai terhadap Farid KamilTerkini! Pelakon Diana Danielle dilaporkan telah memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Farid Kamil pada awal bulan ini. 

Menurut laporan Utusan Malaysia, Diana memfailkan permohonan cerai itu dengan alasan tiada lagi persefahaman di antaranya bersama Farid. 


Selain itu, telah berlaku shiqaq (perbalahan berpanjangan) yang menyebabkan mereka kini sudah tidak lagi tinggal sebumbung. 


Dalam laporan itu mengatakan, permohonan cerai tersebut telah disebut di Mahkamah Rendah Syariah Subang Bestari pada pagi tadi. Namun, Farid enggan melafazkan cerai terhadap Diana. 


Ekoran itu, Hakim Syarie Shukran Yusof telah memerintah Farid dan Diana menjalani proses Jawatankuasa Pendamai (JKP). 


Permohonan itu akan ditetapkan semula untuk sebutan pada 28 Mac ini. 


Awal Januari lalu, Diana ketika ditemubual oleh Harian Metro mengenai kes Puteri Sarah, beliau pernah berkata, tiada wanita yang ingin bercerai tanpa sebab.


Bagi Diana, tiada sesiapa yang boleh mengjangka pengakhiran rumah tangga itu dalam apa jua keadaan dan hanya mampu memberikan yang terbaik. 


Semakan di akaun media sosial pasangan berkenaan mendapati, belum ada sebarang kenyataan dikeluarkan berhubung pelaporan berita tersebut. 


Sumber: Utusan Malaysia, Harian Metro

LihatTutupKomentar